’t Boothuys Valkenswaard

Een stuurwiel aan de muur, een receptie en bar gemaakt van echte boten. Overal waar u kijkt authentieke scheepslampen en scheepstouwen: welkom aan boord van ’t Boothuys! ’t Boothuys Valkenswaard is dé feestlocatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, jubileum of feestavond in combinatie met uw bedrijfsuitje. We helpen u graag met het organiseren van uw feestgelegenheid!

Multifunctionele accommodatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle en bijzondere vergaderlocatie? Een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje of wilt u een spetterend feest organiseren? ’t Boothuys is een multifunctionele locatie in de Brabantse natuur, ten zuiden van Eindhoven. De locatie biedt voor grote groepen alle ruimte om allerhande feesten en partijen spetterend te laten verlopen. Of u nu een vergadering, bruiloft, jubileum of andere bijeenkomst in combinatie met diverse activiteiten wil organiseren. ‘t Boothuys neemt voor u de zorg uit handen met een prachtige (feest)locatie en passende catering. Ook voor gasten van Rofra Sportieve Arrangementen heeft ’t Boothuys alles in huis voor een geslaagd uitje in Valkenswaard (Eindhoven Zuid, Noord Brabant). Kortom de ideale locatie voor een feestelijke gelegenheid of vergadering.

Faciliteiten

’t Boothuys heeft diverse faciliteiten:

  • Ruime ontvangst- en presentatieruimte
  • Grote en een kleine vergaderruimte
  • Ruim terras met speelweide voor de kids
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Luxe kleedkamers met douches
  • Uitgebreide toiletgroepen
  • Gratis Wi-Fi
  • Groot evenemententerrein
terras valkenswaard

Ruim natuurterras

In de natuurlijke omgeving van ’t Boothuys waant u zich in een oase van rust. Neem bijvoorbeeld plaats op het ruime terras en laat de kinderen spelen in de speelweide met o.a. een airtrampoline, springkussen en voetbalveldje.

vergaderruimte Eindhoven zuid

Vergaderruimtes

’t Boothuys heeft geschikte ruimtes voor uw vergadering of (zakelijke) bijeenkomst te midden van de natuur. Uitstekend te combineren met een van onze vergaderbreaks.

Feestlocatie ten zuiden van Eindhoven

Feesten en partijen

Wanneer u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsfeest, jubileum, receptie of feestje bent u bij ’t Boothuys Valkenswaard aan het juiste adres.

Kleedkamers

Luxe kleedkamers met douches

Na uw actieve of avontuurlijke uitje biedt ’t Boothuys alle ruimte om u om te kleden, op te frissen of te douchen.
Zo kunt u er weer helemaal tegenaan!

 

activiteiten boothuys

Activiteiten

’t Boothuys is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Dit wil zeggen dat u ook welkom bent voor tal van activiteiten. Van kanovaren en paintballen of survivallen tot aan een leuke solex- of e-choppertour of VR Game.

koffietafel Valkenswaard

Uitvaart & koffietafel

Om bij deze moeilijke dag wat zorgen uit handen te nemen is het mogelijk om de uitvaart en/of koffietafel bij ’t Boothuys te organiseren. Wij nemen graag deze zorg voor u uit handen.