’t Boothuys Valkenswaard

Een stuurwiel aan de muur, een receptie en bar gemaakt van echte boten, overal waar u kijkt authentieke scheepslampen en scheepstouwen: welkom aan boord van ’t Boothuys! ’t Boothuys Valkenswaard is de nieuwe feestlocatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, jubileum of feestavond in combinatie met uw bedrijfsuitje! We helpen u graag met het organiseren van uw feestavond!

Multifunctionele locatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle en bijzondere vergaderlocatie, een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje of wilt u een spetterend feest organiseren? ’t Boothuys is een splinternieuwe locatie in de Brabantse natuur die voor grote groepen alle ruimte biedt om allerhande feesten en partijen spetterend te laten verlopen. Of u nu een vergadering, bruiloft, jubileum of andere bijeenkomst in combinatie met diverse activiteiten wil organiseren, ‘t Boothuys neemt voor u de zorg uit handen met een prachtige (feest)locatie en passende catering. Ook voor gasten van Rofra Sportieve Arrangementen heeft ’t Boothuys alles in huis voor een geslaagd uitje in Valkenswaard, Brabant.

Faciliteiten

Voor uw feest, vergadering, vergaderbreak of dagje uit bieden wij diverse faciliteiten:

  • Ruime ontvangst- en presentatieruimte
  • Grote en een kleine vergaderruimte
  • Ruim terras te midden van nieuw aangelegde natuur
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Luxe kleedkamers met douches
  • Uitgebreide toiletgroepen
  • Gratis Wi-Fi
  • Groot evenemententerrein
boothuys valkenswaard natuurterras

Ruim natuurterras

In de natuurlijke omgeving van ’t Boothuys waant u zich in een oase van rust. Neem plaats op het ruime terras en geniet van de rust in de 10.000 m2 natuur.

boothuys kleedkamers

Luxe kleedkamers met douches

Na uw actieve of avontuurlijke uitje biedt ’t Boothuys alle ruimte om u om te kleden, op te frissen of te douchen.
Zo kunt u er weer helemaal tegenaan!

boothuys vergaderen

Vergaderruimtes

’t Boothuys heeft geschikte ruimtes voor uw vergadering of (zakelijke) bijeenkomst te midden van de natuur. Uitstekend te combineren met een van onze vergaderbreaks.

boothuys feestlocatie

Feesten en partijen

Wanneer u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsfeest, jubileum, receptie of feestavond bent u bij ’t Boothuys Valkenswaard aan het juiste adres.