Vergaderlocatie Valkenswaard

Rust, ruimte en sfeer zijn sleutelwoorden voor ’t Boothuys, vergaderlocatie Valkenswaard. Bent u toe aan een overleg buiten de kantoormuren van uw bedrijf? Wellicht in een frisse en inspirerende omgeving? Uw vergadering, brainstorm of zakelijke bijeenkomst wordt een gegarandeerd succes op de natuurlijke locatie van ’t Boothuys Valkenswaard.

Vergaderbreaks

Even toe aan een pauze? Prikkel uw concentratievermogen en blijf scherp dankzij een van de vergaderbreaks! Uw vergadering even onderbreken met een rustgevende, teambuilding of actieve activiteit is bij ons geen enkel probleem. Neem deel aan een van de activiteiten bij Rofra Sportieve Arrangementen en combineer uw (zakelijke) bijeenkomst met een bedrijfsuitje in Valkenswaard.

Vergaderarrangementen op locatie

Heeft u al een geschikte vergaderlocatie maar bent u toch geïnteresseerd in een van onze vergaderbreaks? Wij bieden ook diverse vergaderbreaks op locatie aan. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

vergaderruimte Eindhoven zuid

Vergaderlocatie Valkenswaard

Onze vergaderlocatie ‘t Boothuys ligt in de prachtige omgeving van natuurgebied De Malpie. De vergaderlocatie beschikt over een kleine zaal voor circa 20 personen en een grote zaal voor circa 2x 40 personen. Ook buiten hebben we de mogelijkheid om te vergaderen. Wilt u daarnaast graag een bepaalde opstelling, een beamer, microfoon of een whiteboard? Geen probleem we zetten het voor u klaar.

Tevens hebben wij nog een kleinere vergaderruimte boven ons kantoor geschikt voor kleine groepen tot 15 personen. De prijzen voor deze locatie zijn hier te vinden!

catering tijdens vergadering

Vergaderarrangementen

Mocht u graag voorafgaand, tijdens of na uw vergadering gebruik willen maken van catering is dit ook mogelijk bij ’t Boothuys.

Arrangement A ( 4 uur, 1 dagdeel)  €18,50 per persoon

  • Ontvangst met plakje cake of koek
  • Onbeperkt koffie, thee en water

Arrangement B ( 4 uur, 1 dagdeel) €35,50 per persoon

  • Ontvangst met plakje cake of koek
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Lunch à la Boothuys met belegde broodjes en een kop verse soep.

Arrangement C ( 4 uur, 1 dagdeel) €40,00 per persoon

  • Ontvangst met plakje cake of koek
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Standaard barbecue

 

vergaderen in de natuur

Vergaderbreak Relax

Op zoek naar een vergaderbreak met ontspannende activiteiten? Bij de vergaderbreak relax kunt u tussen het vergaderen door even een leuke ontspannende activiteit doen. Kom volledig tot rust tijdens een van onze wandeltochten met tablet of waai lekker uit tijdens een solextocht of e-choppertour.

Vanaf € 15,00 per persoon

paintballen

Vergaderbreak Actief

Doorbreek de vergadering met spanning en sensatie en kies voor een actieve vergaderbreak van Rofra. Na een serieuze vergadering kunt u zich uitleven tijdens één van de uitdagende activiteiten. Dit zorgt ervoor dat iedereen weer vol energie zit. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld het paintballen, de Slag bij Waterloo of de Sterrenslag.

Vanaf € 17,50 per persoon