Vergaderlocatie Valkenswaard

Rust, ruimte en sfeer zijn sleutelwoorden voor ’t Boothuys, vergaderlocatie Valkenswaard. Bent u toe aan een overleg buiten de kantoormuren van uw bedrijf, in een frisse en inspirerende omgeving? Uw vergadering, brainstorm of zakelijke bijeenkomst wordt een gegarandeerd succes op de natuurlijke locatie van ’t Boothuys Valkenswaard.

Vergaderbreaks

Even toe aan een pauze? Prikkel uw concentratievermogen en blijf scherp dankzij een van de vergaderbreaks! Uw vergadering even onderbreken met een rustgevende, teambuilding of actieve activiteit is bij ons geen enkel probleem. Neem deel aan een van de activiteiten bij Rofra Sportieve Arrangementen en combineer uw (zakelijke) bijeenkomst met een bedrijfsuitje in Valkenswaard.

Vergaderarrangementen op locatie

Heeft u al een geschikte vergaderlocatie maar bent u toch geïnteresseerd in een van onze vergaderbreaks? Wij bieden ook diverse vergaderbreaks op locatie aan. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

vergaderruimte Eindhoven zuid

Vergaderlocatie Valkenswaard

Onze vergaderlocatie ‘t Boothuys ligt in de prachtige omgeving van natuurgebied De Malpie. De vergaderlocatie beschikt over een kleine zaal voor circa 20 personen en een grote zaal voor circa 2x 40 personen. Ook buiten hebben we de mogelijkheid om te vergaderen. Wilt u graag een bepaalde opstelling, een beamer, microfoon of een whiteboard? Geen probleem we zetten het voor u klaar.

Kleine zaal: € 30,00 per uur
Grote zaal: € 40,00 per uur

catering tijdens vergadering

Vergaderarrangementen

Mocht u graag voorafgaand, tijdens of na uw vergadering gebruik willen maken van catering is dit ook mogelijk bij ’t Boothuys.

Koffie of thee met vlaai: € 5,00 per persoon
Onbeperkt koffie, thee en water tijdens uw vergadering: € 2,50 per persoon per uur
Lunchbuffet: vanaf € 10,50 per persoon
Barbecue: vanaf € 18,50 per persoon

vergaderen in de natuur

Vergaderbreak Relax

Op zoek naar een vergaderbreak met ontspannende activiteiten? Bij de vergaderbreak relax komt u tussen het vergaderen door heerlijk tot rust. Vergaderen buiten de deur in combinatie met een rustgevende vergaderbreak kan ervoor zorgen dat de zintuigen extra op scherp staan. Kom volledig tot rust tijdens een van onze wandeltochten met tablet of waai lekker uit tijdens een solextocht.

Vanaf € 15,00 per persoon

paintballen

Vergaderbreak Actief

Doorbreek de vergadering met spanning en sensatie en kies voor een actieve vergaderbreak van Rofra. Na een serieuze vergadering gaat u actief de benen strekken en u uitleven tijdens één van de uitdagende activiteiten. Dit zorgt ervoor dat iedereen weer vol energie zit. Zo kunt u kiezen voor het paintballen, de Slag bij Waterloo of de Sterrenslag.

Vanaf € 17,50 per persoon