Feestje organiseren?

Heeft u iets te vieren zoals een bedrijfsfeest, jubileum, receptie of feestavond? Dan bent u bij ’t Boothuys feestzaal Valkenswaard aan het juiste adres. Door onze uitgebreide mogelijkheden kunnen wij samen met u een op maat gemaakte feestavond aanbieden compleet met hapjes en drankjes en gezellige muziek zoals een DJ of live band.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bedrijfsfeest of jubileum uit te breiden met een activiteit van Rofra Sportieve Arrangementen. Standaard is dit een gezelschapsspel waar u gebruik van mag maken. Uiteraard zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals een gezellige Rofra Spelshow, Fungames, Robinson Spelen, workshop schermen en zelfs teambuilding kunnen we voor u op het evenemententerrein organiseren.

 

Feestzaal Valkenswaard

’t Boothuys heeft alles onder één dak. Een gezellig interieur met een echte boot als een bar, grote en veel tuindeuren naar het uitnodigende terras. Daarnaast zijn er luxe kleedkamers met douches, meerdere toiletten en een grote evenemententuin waar we diverse activiteiten voor u kunnen organiseren. ’t Boothuys staat in een landelijke omgeving te midden van de natuur en vlakbij natuurgebied de Malpie. Het ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Eindhoven. Een schitterende omgeving voor uw bedrijfsfeest, jubileum, receptie of feestavond. En niet onbelangrijk, u kunt bij ons gratis parkeren.

Het is niet mogelijk om bij ons alleen de zaal te huren en zelf drank mee te nemen. Arrangementen zijn bij ons alleen te boeken inclusief drankjes en eventuele andere catering, waaronder: hapjes- of tapasarrangementen, bittergarnituur of een buffet, frietkar, foodtruck of barbecue.

Feestlocatie ten zuiden van Eindhoven

Bedrijfsfeest

Op zoek naar een mooie locatie voor uw personeelsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje? ’t Boothuys ligt in Natuurpoort De Malpie en is een prachtige locatie hiervoor. Met een groot uitnodigend terras en voldoende ruimte voor een gezellig bedrijfsfeest!

feest met activiteiten

Bedrijfsuitje

Dankzij de samenwerking met Rofra Sportieve Arrangementen kunnen we voor u een compleet verzorgde dag organiseren. In de middag een uniek activiteitenprogramma en in de avond een gezellige barbecue of buffet met een spetterende feestavond!

receptie boothuys

Receptie

Ontvang uw gasten op een gepaste wijze in onze ruime ontvangstruimte.

jubileum feestzaal valkenswaard

Jubileum

Binnenkort een jubileum? Vier deze bijzondere mijlpaal in ’t Boothuys. Zowel binnen als buiten zijn er volop mogelijkheden!