Feesten en Partijen

Wanneer u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsfeest, jubileum, receptie of feestavond bent u bij ’t Boothuys Valkenswaard aan het juiste adres. Door onze uitgebreide mogelijkheden kunnen wij samen met u een op maat gemaakte feestavond aanbieden compleet met hapjes en drankjes, gezellige muziek zoals een DJ of live band.

Ook is het mogelijk om uw bedrijfsfeest of jubileum uit te breiden met een activiteit van Rofra Sportieve Arrangementen. Standaard is dit een gezelschapsspel waar u gebruik van mag maken. Uiteraard zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals een gezellige Pubquiz, Jongens tegen de Meisjes, schietworkshop, XL Games, workshop schermen en zelfs teambuilding kunnen we voor u op het evenemententerrein organiseren.

’t Boothuys heeft alles onder één dak; een gezellig interieur met een echte boot als een bar, grote en veel tuindeuren naar het uitnodigende terras, luxe kleedkamers met douches, meerdere toiletten en een grote evenemententuin waar we diverse activiteiten voor u kunnen organiseren. ’t Boothuys staat in een landelijke omgeving te midden van de natuur en vlakbij natuurgebied de Malpie. Een schitterende omgeving voor uw bedrijfsfeest, jubileum, receptie of feestavond. En niet onbelangrijk, u kunt bij ons gratis parkeren.

kerstborrel organiseren

Kerst & oudejaarsspecial

  • Ontvangst met koffie of thee en een stukje vlaai
  • Drankafkoop voor 5 uur inclusief bier, wijn en fris
  • 6 minisnacks per persoon

Nu voor € 25,00 per persoon!
(Normaal € 29,50 per persoon)

Deze is actie is geldig vanaf minimaal 30 personen.

nieuwjaarsborrel

Nieuwjaars special

  • Ontvangst met een glaasje bubbels of glühwein
  • 5 uur drankafkoop inclusief bier, wijn en fris
  • Boothuys hapjesarrangement

Nu voor € 29,50 per persoon!
(Normaal € 33,00 per persoon)

Deze is actie is geldig vanaf minimaal 30 personen.

boothuys feestlocatie

Bedrijfsfeest

Op zoek naar een mooie locatie voor uw personeelsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje? ’t Boothuys ligt in Natuurpoort De Malpie en is een prachtige locatie hiervoor. Met een groot uitnodigend terras en voldoende ruimte voor een gezellig bedrijfsfeest!

eten en drinken boothuys

Bedrijfsuitje

Dankzij de samenwerking met Rofra Sportieve Arrangementen kunnen we voor u een compleet verzorgde dag organiseren. In de middag een uniek activiteitenprogramma en in de avond een gezellige barbecue of buffet met een spetterende feestavond!

Lunch boothuys valkenswaard

Receptie

Ontvang uw gasten op een gepaste wijze in onze ruime ontvangstruimte.

Boothuys valkenswaard jubileum

Jubileum

Binnenkort een jubileum? Vier deze bijzondere mijlpaal in ’t Boothuys. Zowel binnen als buiten zijn er volop mogelijkheden!