Arrangementen

Een actief dagje uit bij Rofra Sportieve Arrangementen met geheel verzorgde catering bij ’t Boothuys Valkenswaard? Dat kan! Een warm ontvangst met koffie en gebak, een uitgebreide lunch of een smaakvolle afsluiting met barbecue of buffet maakt uw dag compleet.

We organiseren al meer dan 30 jaar arrangementen en vele leuke uitjes Valkenswaard en op locatie in heel Nederland. Rofra is in het bezit van het veiligheidscertificaat TÜV Vebon, is lid van de Vebon (Vereniging voor Buitensport Ondernemingen Nederland) en in het bezit van het hoogste duurzaamheidscertificaat Green Key Goud.

Arrangementen Free choice survival

Free Choice Survival

Veel mensen zijn veel wensen. Kies zelf de gewenste onderdelen en stel samen met ons uw eigen programma samen met voor ieder wat wils!

Prijs vanaf € 26,00 p.p., inclusief koffie met vlaai of soep met brood (te boeken vanaf 10 personen)

Arrangementen op zoek naar

Op zoek naar…

Zoek samen op een tandem de weg door het mooie natuurgebied. Na een heerlijke lunch maakt u zich klaar voor het spannende moordspel, een wandeltocht met tablet. Wijst u de juiste dader aan?

Prijs € 29,50 p.p., incl. lunch
(te boeken vanaf 10 personen)

Arrangementen peddel en pedaal

Peddel en Pedaal

U begint met een mooie tandemtocht met aansluitend lunch. In de middag ruilt u de pedalen in voor peddels en kanoot u ontspannen over het water van de Dommel. Ontdek op deze unieke manier het prachtige natuurgebied De Malpie.

Prijs € 33,50 p.p., incl. koffie met vlaai en lunch
(te boeken vanaf 10 personen)

arrangementen boothuys Valkenswaard

Smokkelarrangement

Tijdens de wandeltocht Opsporing Verzocht en de authentieke Smokkeltour, een autopuzzeltocht in Volkswagen Kubel Cabrio’s, gaat u op zoek naar misdadigers en maakt u een grensoverschrijdende tocht tussen België en Valkenswaard.

Prijs € 57,50 p.p., inclusief lunch
(te boeken vanaf 25 personen)

arrangementen boothuys valkenswaard

Oldtimer tocht

Met deze Oldtimer tocht gaat u terug in de tijd met nostalgische vervoersmiddelen als de solex en de authentieke Volkswagen Kubel Cabrio. U kunt genieten van de schitterende groene omgeving van de Brabantse Kempen terwijl u de wind in uw gezicht voelt.

Prijs € 65,00 p.p., inclusief lunch
(te boeken vanaf 25 personen)