Arrangementen

Een actief dagje uit bij Rofra Sportieve Arrangementen met geheel verzorgde catering bij ’t Boothuys Valkenswaard? Dat kan! Bijvoorbeeld een warm ontvangst met koffie of thee en vlaai, een uitgebreide lunch of liever een smaakvolle afsluiting met barbecue of buffet? Kortom volop mogelijkheden, voor een complete dag uit.

We organiseren al meer dan 35 jaar arrangementen en vele leuke uitjes Valkenswaard (Eindhoven zuid) en op locatie in heel Nederland. Rofra is lid van de Vebon (Vereniging voor Buitensport Ondernemingen Nederland).

kratjes stapelen survival

Free Choice Survival

Veel mensen zijn veel wensen. Kies zelf de gewenste onderdelen en stel samen met ons uw eigen programma samen met voor ieder wat wils!

Prijs € 32,50 p.p., inclusief koffie/thee met vlaai op het outdoorterrein waar de Free Choice Survival plaatsvindt.

(te boeken vanaf 10 personen)

fiets arrangementen

Op zoek naar…

Zoek samen op een tandem de weg door het mooie natuurgebied. Na een heerlijke lunch maakt u zich klaar voor het spannende moordspel Opsporing Verzocht, een wandeltocht met tablet. Wijst u de juiste dader aan?

Prijs € 44,00 p.p. inclusief lunch
(te boeken vanaf 10 personen)

Arrangementen peddel en pedaal

Peddel en Pedaal

U begint met een mooie tandemtocht met aansluitend lunch. In de middag ruilt u de pedalen in voor peddels en kanoot u ontspannen over het water van de Dommel. Ontdek op deze unieke manier het prachtige natuurgebied De Malpie.

Prijs € 50,00 p.p., incl. koffie met vlaai en lunch
(te boeken vanaf 10 personen)

oldtimer tour - solex rijden

Solex Adventure

Met deze unieke solextocht gecombineerd met leuke solex activiteiten snort u door stad en land!


Kent u ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke solex snort u door stad en land. Comfortabel zittend op het verende brede zadel voelt u de wind suizen. Met een topsnelheid van 30 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen!

Jullie starten met een teambuildings activiteit. Daarna krijgen jullie een uitgebreide instructie, waarbij techniek en veiligheid aan de orde komen, gaat u zelfstandig op deze nostalgische brommertjes uit de jaren ’60 rijden door onze mooie Kempen.

Het arrangement bestaat uit vier activiteiten waar het solex rijden er slechts één van is. U maakt zelf een keuze wat betreft de overige drie onderdelen. U kunt een keuze maken uit één activiteit bij ’t Boothuys en twee activiteiten op het outdoorterrein.

Prijs € 44,00 p.p.
(te boeken vanaf 10 personen)