Arrangementen

Een actief dagje uit bij Rofra Sportieve Arrangementen met geheel verzorgde catering bij ’t Boothuys Valkenswaard? Dat kan! Bijvoorbeeld een warm ontvangst met koffie of thee en vlaai, een uitgebreide lunch, high tea of liever een smaakvolle afsluiting met barbecue of buffet? Kortom volop mogelijkheden, voor een complete dag uit.

We organiseren al meer dan 35 jaar arrangementen en vele leuke uitjes Valkenswaard (Eindhoven zuid) en op locatie in heel Nederland. Rofra is lid van de Vebon (Vereniging voor Buitensport Ondernemingen Nederland).

kratjes stapelen survival

Free Choice Survival

Veel mensen zijn veel wensen. Kies zelf de gewenste onderdelen en stel samen met ons uw eigen programma samen met voor ieder wat wils!

Prijs vanaf € 30,00 p.p., inclusief koffie/thee met vlaai op het outdoorterrein waar de Free Choice Survival plaatsvindt.

(te boeken vanaf 10 personen)

fiets arrangementen

Op zoek naar…

Zoek samen op een tandem de weg door het mooie natuurgebied. Na een heerlijke lunch maakt u zich klaar voor het spannende moordspel Opsporing Verzocht, een wandeltocht met tablet. Wijst u de juiste dader aan?

Prijs € 36,50 p.p. inclusief lunch
(te boeken vanaf 10 personen)

Arrangementen peddel en pedaal

Peddel en Pedaal

U begint met een mooie tandemtocht met aansluitend lunch. In de middag ruilt u de pedalen in voor peddels en kanoot u ontspannen over het water van de Dommel. Ontdek op deze unieke manier het prachtige natuurgebied De Malpie.

Prijs € 44,50 p.p., incl. koffie met vlaai en lunch
(te boeken vanaf 10 personen)

arrangementen boothuys Valkenswaard

Smokkelarrangement

Tijdens de tablet wandeltocht: de Smokkelaar en de authentieke Smokkeltour, een autopuzzeltocht in Volkswagen Kubel Cabrio’s, gaat u op zoek naar misdadigers en maakt u een grensoverschrijdende tocht tussen België en Valkenswaard.

Prijs € 88,00 p.p.
(te boeken vanaf 10 personen)

oldtimer tour - solex rijden

Oldtimer tour

Met deze Oldtimer tocht gaat u terug in de tijd met nostalgische vervoersmiddelen als de solex en de authentieke Volkswagen Kubel Cabrio. U kunt genieten van de schitterende groene omgeving van de Brabantse Kempen terwijl u de wind in uw gezicht voelt.

Prijs € 75,00 p.p.
(te boeken vanaf 25 personen)