Prijzen Boothuys Valkenswaard

Hieronder vindt u de prijzen van de mogelijkheden bij ’t Boothuys Valkenswaard.
Heeft u andere wensen of heeft u iets speciaals in gedachten dan denken we graag met u mee!

Wilt u naast catering ook leuke activiteiten erbij boeken? Neem dan een kijkje bij Rofra Sportieve Arrangementen. Rofra heeft vele activiteiten voor jong en oud. Ze zijn bijna 40 jaar geleden begonnen met kano verhuur over de Dommel. Tegenwoordig organiseert Rofra jaarlijks tal van activiteiten. Van bedrijfsuitjes en schoolreisjes tot aan vrijgezellenfeesten en familiedagen. Niks is te gek!

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op groepen vanaf 10 personen (tenzij anders aangegeven).

Ontvangst

Diverse snacks en versnaperingen vanaf€ 2,00
Ranja met een plakje cake€ 2,00
Koffie of thee€ 3,00
Koffie of thee (gratis refill) met een plakje cake€ 4,00
Koffie of thee (gratis refill) met worstenbroodje€ 6,50
Koffie of thee (gratis refill) met verse luxe vlaai€ 6,50

Lunches

Lunchpakket
Een lunchpakket bestaande uit een broodje ham, een broodje kaas, een krentenbol, een pakje drinken en een stuk fruit.
€ 7,50
Lunchbuffet uitgebreid
Een uitgebreid buffet met luxe harde broodjes, hartig en zoet beleg, salades voor op brood en onbeperkt koffie, thee, melk en jus d'orange. Wij gaan uit van 2 à 3 broodjes per persoon. Tevens is er voor iedereen een lekker stuk fruit.
€ 15,50
Lunchbuffet luxe
Een luxe buffet met soep, verschillende luxe harde broodjes, hartig en zoet beleg. Diverse salades voor op brood en een heerlijk frisse salade. Onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange. Wij gaan uit van 2 à 3 broodjes per persoon. Tevens is er voor iedereen een lekker stuk fruit.
€ 17,50
Lunch belegd à la Boothuys
Een compleet verzorgde lunch met belegde broodjes en een kop verse soep van de chef. Luxe belegde broodjes brie, pulled chicken, gezond, zalm en diverse wraphapjes met zalm of kipfilet. Wij gaan uit van 2 broodjes per persoon. Tevens is er voor iedereen een lekker stuk fruit.
€ 19,50
Optioneel bij te boeken:
Wraps met kipfilet/ zalm€ 3,00
Kroket/frikandel/kaassoufflé€ 2,50
Roomboter croissant€ 1,50
Extra broodje p.p.€1,50

Soepbuffet

Heldere kippensoep en Italiaanse minestronesoep van de chef met stokbrood en kruidenboter (vanaf 10 personen)
€ 6,50
Helder kippensoep en Italiaanse minestronesoep van de chef met stokbrood en kruidenboter (vanaf 20 personen)
€ 6,00

Frietkar

Vanaf 50 personen is het mogelijk om gebruik te maken van een frietkar
Beperkt: een puntzak friet met één snack (met keuze uit frikandel, kroket of kaassouffle) en sausjes€ 7,00
Onbeperkt frietjes, diverse gefrituurde snacks en sausjes€ 10,00

Barbecues

Deze tarieven zijn er op gebaseerd dat u het vlees zelf bakt. Indien gewenst kunt u voor € 40,00 per uur een kok inhuren.
Barbecue Boothuys
De barbecue bestaat uit vier stuks vlees per persoon met keuze uit hamburger, gemarineerde speklap, Mexicaans BBQ worstje en een kippendijspies Verder bestaat het buffet uit verschillende salades, frietjes, sauzen, stokbrood en kruidenboter.
t/m 24 personen
vanaf 25 personen
€ 24,00
€ 22,50
Barbecue Boothuys extra
Deze luxe barbecue bestaat uit vijf stuks vlees per persoon met keuze uit hamburger, gemarineerd procureurlapje, shaslick spies en een gemarineerde varkenshaas sate en een kippendijlapje. Daarnaast verschillende salades, frietjes, sauzen, stokbrood en kruidenboter.
t/m 24 personen
vanaf 25 personen


€ 29,00
€ 27,50
Barbecue Boothuys de luxe
Deze uitgebreide barbecue bestaat uit vijf stuks vlees per persoon met keuze uit hamburger, kogelbiefstuk, lamskotelet, gemarineerde varkenshaas sate en een hele sparerib met lekkere marinade. Daarnaast staan er verschillende salades, frietjes, sauzen en serveren we stokbrood met kruidenboter.
t/m 24 personen
vanaf 25 personen
€ 34,00
€ 32,50
Barbecue Vegetarisch/Veganistisch Voor de vegetarische en veganisten personen hebben we een aangepaste barbecue. U krijgt van ons een apart bord aangereikt om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Tevens krijgt u een aparte bak-gelegenheid ter beschikking.

€ 26,00
Halal barbecue
Voor de personen met een halal voorkeur hebben we een aangepaste barbecue. U krijgt van ons een apart bord aangereikt om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Tevens krijgt u een aparte bak/gelegenheid ter beschikking. Wij vragen hier een toeslag voor van €3,- p.p.
€ 29,00
Optioneel bij te boeken:
Frietjes€ 2,50
Fruitsalade 100 gr€2,00
Gemarineerde gambaspies€ 3,50
Vispotje met gemarineerde luxe vissoorten€ 4,00
Spareribs€ 4,00
Groentespies€ 2,50
Gemarineerde biefspies€ 3,75
Kebabspies€ 2,25

Buffetten


Onderstaande buffetten zijn mogelijk vanaf 10 personen.
Buffet China
Wij presenteren u een buffet met nasi, bami en witte rijst. Aangevuld met een keuze uit fou young hai, babi ketjap, saté in satésaus en kip in zoet/zure saus. Daarnaast een lekkere chinese tomatensoep om eventueel vooraf te kunnen nuttigen en vers afgebakken kroepoek om dit buffet compleet te maken.
Prijzen: 10 t/m 24 personen en vanaf 25 personen.€ 21,50
€ 20,00
Buffet Italie
Wij presenteren u een buffet met penne, spaghetti en gevulde ravioli (ricotta en spinazie). Aangevuld met bolognaise saus en carbonara saus. Daarnaast lasagne en gegrilde groenten om mee te kunnen combineren. Tot slot zal er vers afgebakken stokbrood en kruidenboter aanwezig zijn om dit buffet compleet te maken.
Prijzen 10 tm 24 personen en vanaf 25 personen


€ 21,50
€ 20,00

Service de luxe

Uitgeserveerd buffet is mogelijk vanaf 30 personen.
Uitgeserveerd buffet
Wij zullen u gedurende de avond blijven verassen met onze hapjes. U zult niets te kort komen. Wij zullen zorgen dat de magen langzaam maar zeker gevuld worden door onze vriendelijke gastvrouwen/gastheren die met de hapjes aan u voorbij zullen blijven lopen. In combinatie met onze optie om drank af te kopen een geweldig concept waarbij uw gasten niets te kort zullen komen
€ 38,00

Borrel

Boothuys hapjes arrangement
Bestaat uit 5 hapjes per persoon zoals bitterballen, mozarella sticks, picolini's, nacho's, kippenboutjes, cakejes, kipballetjes en worstenbroodjes
€ 11,00
Bittergarnituur
Wij komen langs met een bittergarnituur, uitgaande van 3 snacks per persoon.
€ 3,00
Bitterballen
Wij komen langs met bitterballen, uitgaande van 3 per persoon
€ 3,00
Welkomstdrankje zonder alcohol
Welkomstdrankje Prosecco of Champagne
€ 2,75
€ 4,50

Drankopties

Drankafkoop
Drankafkoop inclusief tapbier (Dommelsch), Hertog Jan 0,0% en Radler 0,0%, wijn, fris, koffie en thee voor 2 uur
Elk extra uur
€ 20,00€ 5,00
Drankafkoop Compleet inclusief speciale bieren en mixdrankjes
Elk uur extra
€ 28,00

€ 7,00
Consumptiemunten
U kunt ook consumptiemunten afnemen. Deze kosten € 2,80 per munt. Bier van de tap (Dommelsch), fris, koffie en thee zijn 1 munt, wijn en speciale bieren zijn 1,5 munt en mixdranken zijn 2 munten.

Zoals u hierboven kunt zien zijn er volop cateringmogelijkheden bij ’t Boothuys. Wilt u onze prijslijst nog graag eens rustig doornemen? Dan kunt u hieronder onze volledige cateringlijst in pdf vorm downloaden. U kunt hem dan thuis digitaal of geprint nogmaals doornemen.

Volledige cateringlijst

Nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte. Dit kan zijn voor een bedrijfsuitje, receptie of feestje ter ere van een bruiloft of jubileum. 

U bent van harte welkom!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag een keer vrijblijvend komen kijken bij ’t Boothuys Valkenswaard. Dan bent u van harte welkom! U kunt ons bellen op +31 (0)40 244 16 77  of een mail sturen naar info@boothuysvalkenswaard.nl. Graag tot ziens!