Catering Valkenswaard

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren of heeft u een activiteit geboekt bij Rofra Sportieve Arrangementen? ’t Boothuys is een ideale feestlocatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, familiefeest of jubileum. Aan de rand van natuurgebied De Malpie komt u tot rust in deze prachtige omgeving. ’t Boothuys heeft vele terrasdeuren en een groot uitnodigend terras waardoor u volop kunt genieten van het buiten zijn. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden zoals ontvangsten, lunchbuffetten tot aan barbecues en hapjes arrangementen.

Volledige cateringlijst van ’t Boothuys

catering valkenswaard

Ontvangst

Begin de dag goed met een heerlijke kop koffie of thee en vlaai, cake, koek of een worstenbroodje. Dit kan in een van de ontvangstruimtes of op het ruime terras van ’t Boothuys.

Lunch Boothuys

Lunch

Maak een keuze uit diverse heerlijke lunches zodat u er in de middag weer helemaal tegenaan kunt. Met keuze uit 3 verschillende lunchbuffetten bij catering Valkenswaard.

High tea

High tea

Genieten van 3 rondes met heerlijke kleine hapjes. U start met 3 verschillende soepjes. Daarna krijgt u een ronde met diverse hartige hapjes. Om de high tea af te sluiten volgt er een heerlijk assortiment met zoete lekkernijen. Tijdens de high tea is er voor 2 uur onbeperkt thee.

boothuys barbecue

Barbecue

Lekker grillen met een standaard barbecue, barbecue Rofra, barbecue Boothuys of de luxe barbecue. Dit alles aangevuld met frisse salades, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter.

catering valkenswaard

Buffet

Kies voor diverse uitgebreide buffetten om uw grote honger te stillen. Denk hierbij aan een Mexicaans, Tapas of bourgondische Brabants buffet. Meer informatie over de buffetten vindt u in onze prijslijst. Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen.

foodtrucks

Foodtrucks

Foodtrucks zijn beschikbaar in diverse thema’s. Vanaf 30 personen kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een Italiaanse, Griekse, Mexicaanse of Duitse Foodtruck. Bent u met meer dan 50 personen? Dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor het Europese straatje of de Wereld rond (> 80 personen). De foodstraat bestaat uit meerdere stands waarbij u vooraf door kunt geven welke gerechten u graag wil.