Catering Valkenswaard

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren of heeft u een activiteit geboekt bij Rofra Sportieve Arrangementen? ’t Boothuys is een ideale feestlocatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, familiefeest of jubileum. Aan de rand van natuurgebied De Malpie komt u tot rust in deze prachtige omgeving. ’t Boothuys heeft vele terrasdeuren en een groot uitnodigend terras waardoor u volop kunt genieten van het buiten zijn. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden zoals ontvangsten, lunchbuffetten tot aan barbecues en hapjes arrangementen.

Volledige cateringlijst van ’t Boothuys

 

catering valkenswaard

Ontvangst

Begin de dag goed met een heerlijke kop koffie of thee en vlaai, cake, koek of een worstenbroodje. Dit kan in een van de ontvangstruimtes of op het ruime terras van ’t Boothuys.

Lunch Boothuys

Lunch

Maak een keuze uit diverse heerlijke lunches zodat u er in de middag weer helemaal tegenaan kunt. Met keuze uit 3 verschillende lunchbuffetten bij catering Valkenswaard.

boothuys barbecue

Barbecue

Lekker grillen met een barbecue Boothuys, barbecue Boothuys extra of de barbecue Boothuys de luxe. Dit alles aangevuld met frisse salades, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter.

catering valkenswaard

Buffet

Kies voor diverse uitgebreide buffetten om uw grote honger te stillen. Denk hierbij aan een buffet China of Italie. Meer informatie over de buffetten vindt u in onze prijslijst. Buffetten zijn mogelijk vanaf 10 personen.

Uitgeserveerd buffet

Wij zullen u gedurende de avond blijven verassen met onze hapjes. U zult niets te kort komen. Wij zullen zorgen dat de magen langzaam maar zeker gevuld worden door onze vriendelijke gastvrouwen/gastheren die met de hapjes aan u voorbij zullen blijven lopen. In combinatie met onze optie om drank af te kopen een geweldig concept waarbij uw gasten niets te kort zullen komen