Catering Valkenswaard

Of u nu een bedrijfsfeest wilt organiseren of een activiteit heeft geboekt bij Rofra Sportieve Arrangementen, ’t Boothuys is een ideale feestlocatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, familiefeest of jubileum. Aan de rand van natuurgebied De Malpie komt u tot rust in deze prachtige omgeving. ’t Boothuys heeft vele terrasdeuren en een groot uitnodigend terras waardoor u kunt genieten van het buiten zijn. Volop mogelijkheden bij catering Valkenswaard ’t Boothuys. Van ontvangsten, lunchbuffetten tot aan barbecues en hapjes arrangementen.

Volledige cateringlijst van ’t Boothuys

catering valkenswaard

Ontvangst

Begin de dag goed met een heerlijke kop koffie of thee en vlaai, cake, koek of een worstenbroodje in een van de ontvangstruimtes of het ruime terras.

Lunch Boothuys

Lunch

Maak een keuze uit diverse heerlijke lunches zodat u er in de middag weer helemaal tegenaan kunt. Met keuze uit 3 verschillende lunchbuffetten bij catering Valkenswaard.

boothuys barbecue

Barbecue

Lekker grillen met een standaard barbecue, barbecue luxe, barbecue voor mannen of barbecue Boothuys aangevuld met frisse salades, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter.

catering valkenswaard

Buffet

Kies voor diverse uitgebreide buffetten om uw grote honger te stillen. Denk hierbij aan een Brabants of Amerikaans Buffet. Ook kunt u kiezen voor het Bolero buffet. Meer informatie over de buffetten vind je in onze prijslijst. Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen.