Referenties Boothuys

 

Hieronder staan een aantal referenties over ’t Boothuys uitgelicht van verschillende groepen die hier onlangs zijn geweest. Van bijvoorbeeld kleine groepen tot aan groepen van meer dan 100 personen. Wilt u al onze referenties in samenwerking met Rofra zien? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina van klantenvertellen.nl.

” Op 7 september een mooi verjaardagsfeest gevierd bij ’t Boothuys. Hier met 35 kinderen een Expeditie Robinson gedaan. Kinderen vonden het geweldig! Daarna met nog eens 65 volwassenen een groot feest gehad! Goed geregeld, geweldige locatie, vriendelijke bediening! Allemaal top!”

Adrienne Zeh – 103 personen

“Afgelopen zaterdag hebben we de 50 jarige verjaardag van mijn man gevierd in ’t Boothuys. Wat een geweldige avond hebben wij gehad. Hierdoor hebben we heerlijk met z’n allen buiten op het terras kunnen zitten en staan. Het contact van te voren was ook al heel prettig, niets was teveel. Alles wat we afgesproken hebben werd ook daadwerkelijk geregeld. Op de avond zelf was het personeel super! Iedereen werd op zijn wenken bediend. En de frietkar was een groot succes.

Sowieso is de locatie al top maar de organisatie van Rofra was super. Wij hebben genoten, voor mijn man was het 1 grote verrassing en de gasten waren laaiend enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader. Dank je wel team Rofra!”

 

Fanny Giethoorn – 91 personen –

“Wij niet alleen maar iedereen heeft het ontzettend naar de zin gehad. We hebben genoten. Iedereen riep over de prachtige locatie en het Boothuys! Over de perfecte verzorging en uitermate vriendelijke personeel. Complimenten aan de dames! Zij hebben ook bijgedragen aan deze geweldige avond door zeer goed voor ons en onze gasten te zorgen! Nogmaals dank aan jullie en jullie team en zeker tot een volgende keer!”

 

Jolanda & Mark – 62 personen-

“Wij hebben een superavond gehad in ’t Boothuys. Alles klopte. We waren met 33 personen en we hebben genoten van een prachtige locatie, een super sfeer en zeer goede bediening. ”

 

Hans Berkers – 33 personen –

“Wij hebben een geweldige tijd gehad in ’t Boothuys Valkenswaard. Een leuke avond met veel muziek, goed eten en drinken en een fijne ambiance met leuke gezelschapsspellen. Natuurlijk mogen we het enthousiaste personeel niet vergeten te bedanken. Zij hebben ervoor gezorgd dat de avond helemaal geslaagd was.”

Thea Franssen – 90 personen –

“We hebben op 14 januari een prima verzorgd feest gehouden in ’t Boothuys. Alle lof voor Rofra.”

Mari-Anne van Soerland  – 63 personen –